Mat & drikke

Vertskapet lagar all maten sjølve, og vår matfilosofi er basert på lokale råvarer av høg kvalitet, blanda med tradisjon og inspirasjon frå inn- og utland. Vi har ikkje faste menyar, men vil gjerne kome med forslag til kvar anledning og budsjett.

Menyeksempel

Gjestane vert ønskt velkommen i eit av husa. Vertskapet fortel historia til garden, serverer lokale spesialiteter med musserende vin eller hylleblomstsaft frå garden.

Dersom du har matallergiar vi skal ta hensyn til, er det viktig at vi får beskjed om dette i god tid for tilpasning av meny.

Vår toppmeny

Forrett

Laksesalat på rugbrød med sprø salat.

Mellomrett

Hjortepatè på salat med kvitlin og ramsløk

Hovedrett

Filet av gourmetkalv, sesongens grønnsaker, gratinert potet- & sellerirotmos og krema saus.


Ein liten overraskelse

Dessert

Krydderkokte pærer med snøfriskfromasj.
~
Kaffi / Te.

Familieselskap

Forrett

Krema blomkålsuppe med dryss av persille og lokal skinke.

Hovedrett

Langtidssteikt lammelår, blomkål, brokkoli, honningglassert gulrot og ovnsbakte småpoteter.

Dessert

Sjokolademousse med bær, crumble og vaniljekrem
~
Kaffi / Te.

Blåturar

Høgstandard grill

Velkomst.
Fiskerett.
Grilla lammelår, ytrefile og hjortepølse
med rikeleg heimelaga tilbehør.

Dessert

Kaffi / Te.