Individuell bordbestilling.

Torsdag 28. juli og Laurdag 13. august serverer vi 4 rettars meny. Ta med familie eller vennar og nyt ein kveld hos oss.

Ingen minimums begrensing i størrelse på lag.

Kl 19.00 serverer vi musserende vin eller hylleblomst som velkomst i hagen, inne ved dårleg ver, før ein går til bords 19.30 og nyter god mat og drikke.

Forrett:

Breiflabb på ertepurre , soltørka tomat, tranebær og krema saus

Mellomrett:

             Hjortepatè  med kvitlin, ramslauk og pinjekjerne

 Hovudrett:              

Lammesteik med sesongens grønsaker,honningglassert  

gulrot,potet/sellerirotmoss og krema saus              

Dessert:

Kveldens dessert   

 

Pris pr person, eks drikke kr 690

 

Bordbestilling på mail til post@rekkedalgjestehus.no, seinast dagen før kl. 20.00.