Individuell bordbestilling.

Laurdagane 25. juni, 2. og 9. juli serverer vi 4 rettars meny. Ta med familie eller vennar og nyt ein kveld hos oss.

Ingen minimums begrensing i størrelse på lag.

Kl 19.00 serverer vi musserende vin eller hylleblomst som velkomst i hagen, inne ved dårleg ver, før ein går til bords 19.30 og nyter god mat og drikke.

Forrett:

Spekemat, honningmelon, sprø salat m/skogsbæryoughurt og heimebaka flatbrød

Mellomrett:

             Hjortepatè  med kvitlin, ramslauk og pinjekjerne

 Hovudrett:              

Marmorert ytrefilet med sesongens grønsaker,honningglassert  

gulrot,poteter/sellerirotmos og krema saus              

Dessert:

Sjokolademosse med bær          

 

Pris pr person, eks drikke kr 690

 

Bordbestilling på mail til post@rekkedalgjestehus.no, seinast dagen før kl. 20.00.